MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR UCHUN EKOLOGIK TA’LIM VA TARBIYANI AMALGA OSHIRISHDA SHAKL, VOSITA VA METODLARDAN FOYDALANISH - Azimova Gulmira Xayrullayevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun ekologik ta’lim va tarbiyani amalga oshirishda shakl, vosita va metodlardan foydalanish usullari ko ‘rib chiqilgan.