AYOLLARGA BAG’ISHLANGAN NASHRLARNING ADABIY FAOLIYATI (“YORQIN TURMUSH” VA “YORQIN HAYOT” JURNALLARI 1936-1941-YILLAR MISOLIDA) - Doniyorova Gulrux Baxtiyorovna; O.Fayzullayeva (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: “Yorqin turmush” va “Yorqin hayot” jurnallarining davr ijtimoiy-adabiy hayotida tutgan o’rni va 1936-41-yillarda chop etilgan sonlaridagi adabiy materiallarning ilmiy qimmati, tasnifi, mavzusi haqida so’z yuritiladi.