KINEMATIKA. NAMANAVIY MASALA YECHIMLARI - Kamalova Dilnavoz Ixtiyorovna; SHomurodova SHahzoda Akbar qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu qo‘llanmada kinematika bo‘limiga oid murakkab va o‘rta darajadagi masalalarning namunaviy yechimlari keltirilgan. Har bir masala bosqichma-bosqich yechilgan bo‘lib, zarur formulalar, chizmalar va fizikaviy izohlar bilan boyitilgan. Qo‘llanma abituriyentlar, o‘qituvchilar va fizika fani bilan chuqur shug‘ullanmoqchi bo‘lganlar uchun mo‘ljallangan. Bu to‘plam o‘quvchilarning fizikaviy tafakkurini rivojlantirish va amaliy masalalarni mustaqil yechishga tayyorlashga xizmat qiladi.