QISHLOQ XO‘JALIGI MAHSULOTLARIGA KATTA ZARAR YETQAZUVCHI KARTOSHKA KUYASIGA QARSHI FERAMON QO‘LLASH - Sulaymonov Inoyatullo Novatullo o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Qishloq xoʻjaligi mahsulotlariga zarari yuqori boʻlgan kartoshka kuyasi (Phthorimaea operculella Zell) zararkunandasiga qarshi feramon tutqichini qoʻllashning samaradorligi yoritilgan.