OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA KICHIK BIZNESNING INNOVATSION YONDASHUVLARI - Boydedayev Abdugaffor Abdujabborovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Oziq-ovqat xavfsizligini ta’minlash zamonaviy davrning eng muhim strategik vazifalaridan biridir. Kichik biznes subyektlari ushbu jarayonda muhim o‘rin tutib, oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish, qayta ishlash, saqlash va yetkazib berish zanjirida innovatsion texnologiyalarni keng qo‘llamoqda. Mazkur tezisda kichik biznesning oziq-ovqat xavfsizligiga qo‘shayotgan hissasi, innovatsion yondashuvlarning afzalliklari hamda ularni kengaytirish yo‘llari tahlil qilinadi.