O‘QUVCHILARNI KOMPLEKS RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION TA’LIM USLUBLARINING ROLI - Beknazarova Feruza Sobir qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu tezisda o‘quvchilarni kompleks rivojlantirishda innovatsion ta’lim uslublarining roli tahlil etilgan. Tadqiqotlar natijalari shuni ko‘rsatadiki, innovatsion yondashuvlar o‘quvchilarning ijodiy fikrlash, kritikal fikrlash va ijtimoiy ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega.