XUSUSIY TADBIRKORLIK VA KICHIK BIZNESNI RIVOJLANTIRISH YO‘NALISHLARI - Suyunov Jabbor Maxmudovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotasiya: ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlanish holati, YaIM, eksport va sanoat kabi makroiqtisodiyot ko’rsatkichlaridagi ulushi tahlil qilingan. Shuningdek, kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishning asosiy yo’llari bo’yicha takliflar ilgari so’rilgan.