MEHNAT YOSHIDAN KATTA AHOLIGA TIBBIY XIZMATLAR KO‘RSATISH HOLATI - Ochilova Nargiza Akramovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada mehnat yoshidan katta aholining tarkibiy qismlari, ularga tibbiy xizmatlar ko‘rsatish holati, salomatlik va savodxonlik darajasi, inson salohiyatini ijtimoiy-iqtisodiy omillari bo’yicha ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar keltirilgan.