SUV OMBORLARIDAN FOYDALANISHDA YER TUZISH ISHLARINI TASHKIL ETISH - Shukurova Nargiza Olimovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotasiya: Maqolada suv omborlaridan fodalanishda yer tuzish ishlari, suv omborining ta’sir mintaqasi uchun xo‘jaliklararo yer tuzish loyihasi tartibi va bu bo‘yicha qanday ishlar olib borilishi haqida bayon etilgan.