TALABALARDA PSIXODIAGNOSTIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANISHI - Akramov Obidjon O'roqovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Talabalarda psixodiagnostik kompetentligini rivojlantirish bugungi zamon ta’lim tizimining muhim vazifalaridan biridir. Psixodiagnostika — bu insonning psixologik holatini, xatti-harakatlari va shaxsiy xususiyatlarini aniqlash uchun qo‘llaniladigan usullar va metodlarning to‘plamidir. Talabalarning psixodiagnostik kompetentligini oshirish ularni nafaqat o‘z-o‘zini anglash, balki kelajakda kasbiy faoliyatda ham samarali ishlashlariga xizmat qiladi. Ushbu tezisda Talabalarda psixodiagnostik kompetentligini rivojlanishi haqida ma’lumotlar berilgan.