ARRALI JIN MASHINASIDA TOLA AJRATISH JARAYONINI ISHCHI QISMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Sh.Komilov; N.Mamadaliyev; N.Rustamova (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Sifatli tola olish jarayonini samarali konstruksiyasini yaratish va takomillashtirish bo‘yicha yurtimizda yillar davomida olimlarimiz tomonidan ijobiy natijalarga erishilgan. Ushbu maqolada yetakchi soha mutaxassislari tomonidan arrali jin mashinasining ishchi kamerasiga taklif etilgan tezlatkichlar taxlili keltirilgan.