ДАВЛАТ ФУҚАРОЛИК ХИЗМАТИГА КАДРЛАР ТАНЛАШ ТИЗИМИНИНГ ТАШКИЛИЙ ВА ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Боймуров Ботир Янгибоевич (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада давлат фуқаролик хизматига кадрлар танлаш, тайёрлаш ва тайинлаш масалалари ёритиб берилган. Давлат фуқаролик хизматига кадрлар танлаш, тайёрлаш ва тайинлаш борасида айрим олимлар томонидан олиб борилган илмий тадқиқот ишлари ўрганилиб, таҳлил қилинган. Шунингдек, давлат фуқаролик хизматини самарали ташкил этиш борасида хорижий тажриба қисқача ёритиб берилган. Ўрганиш натижаларига асосланиб айрим таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.