AGRAR SEKTORNI RIVOJLANTIRISHNING OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDAGI O`RNI - Ibragimov Nodir Nusriddinovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mamlakat miqyosida oziq-ovqat xavfsizligini ta’minlash hamda yangi yondashuvlarni izlash, oziq-ovqat xavfsizligini masalasi barcha davlatlar qatori O‘zbekistonning ham mustaqilligi, ijtimoiy-iqtisodiy va siyosiy barqarorligini ta’minlash masalalari ko‘rib chiqilgan.