BOʻLAJAK PEDAGOG VA PSIXOLOGLARNI INGLIZ TILIDA KASBIY KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHGA QOʻYILGAN ZAMONAVIY TALABLAR - Toʻychiyev Umidjon Gʻulomjon oʻgʻli (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada pedagogika va psixologiya yoʻnalishi talabalariga ingliz tili fanini oʻqitishning oʻziga xos xususiyatlari, talabalarni kasbga yoʻnaltirish, shuningdek, pedagogika va psixologiya yoʻnalishi talabalariga ingliz tilida kasbiy va sohaviy auntetik matnlarni oʻqishni oʻrgatishdagi mavjud muammolar muhokama qilingan.