KICHIK VA O‘RTA BIZNESNI RAQAMLI MOLIYAVIY XIZMATLAR ORQALI QO‘LLAB-QUVVATLASH MEXANIZMLARI - Abdullayev O‘lmas Shamsiddin o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Tezisda kichik va o‘rta biznesni qo‘llab-quvvatlashda raqamli moliyaviy xizmatlarning o‘rni tahlil qilingan. Onlayn kreditlash, mobil va internet banking, fintech hamkorligi kabi mexanizmlar tadbirkorlarning moliyaviy resurslarga tezkor va qulay kirishiga xizmat qilishi ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, moliyaviy savodxonlik va infratuzilma bilan bog‘liq muammolar ham qayd etilgan.