GLOBAL TURIZM YONDASHUVLARI VA ULARNING O‘ZBEKISTON SHAROITIDA TATBIQI - Narziyeva Diyora Ulug‘bekovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola global turizm yondashuvlarining O‘zbekiston sharoitida tatbiqini tahlil qiladi. Maqolada turizmning iqtisodiy, ijtimoiy va ekologik jihatlari, shuningdek, zamonaviy texnologiyalar va raqamli yechimlarning roli muhokama qilinadi. O‘zbekistonning turizm sohasidagi istiqbollari, mavjud imkoniyatlar va mavjud muammolar hamda ularni hal etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.