ҲИКОЯЧИЛИКДА ШАҲАР ХРОНОТОПИНИНГ ПОЭТИК ТАКОМИЛИ - Рузматова Ирода Рузматовна (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Ушбу мақола У.Ҳамдамнинг ҳикоялари тадқиқига бағишланади. Унда бадиий адабиётда хронотопнинг шаҳар типига хос хусусиятлари Козимжон тимсолида ойдинлашади. Шунингдек, руҳий идрок ва афсус надомат орасида қолган жамият аъзоларнининг ўзига хос табиати талқин қилинди.