O‘ZBEK TILIDA KO‘MAKCHILARNING TURLARI VA SINONIMIK XUSUSIYATLARI - Sattorqulova Shalola To‘ychi qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Bu maqolamiz orqali biz, ko‘makchilarning turlari, vazifalari xususiyatlari hamda gapdagi o‘rni haqida ma’lumotlarga ega bo‘lishimiz mumkin, shuningdek, gapdagi o‘rni va vazifalarini sanab o‘tamiz. Shu bilan birga misollar orqali ko‘makchilar haqida yana ko‘proq bilib olishingiz uchun namunalar keltiramiz.