RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TALABALARNI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Ibragimov Suxrob Latifovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni qo‘llash talabalarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda samaradorlikni oshirishning muhim omili hisoblanadi. Ushbu maqolada raqamli vositalar, virtual muhit va simulyatsion dasturlar asosida kasbiy kompetensiyalarni shakllantirish metodikasi tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’lim jarayonini raqamlashtirish o‘qituvchidan yangi pedagogik yondashuvlarni, innovatsion metodlardan foydalanishni va talabalarning mustaqil o‘quv faoliyatini rag‘batlantirishni talab qilishi ko‘rsatilgan.