KIRITMA BIRLIKLAR YORDAMIDA INGLIZ TILI O‘QUVCHILARINING YOZMA NUTQ KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Shahlo Gulyamovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tili o‘qitish jarayonida yozma nutqni (writing) rivojlantirishda kiritma birliklardan foydalanishning ahamiyati tahlil qilinadi. Kiritma birliklar yozma matnning mantiqiy izchilligini, semantik yaxlitligini va uslubiy ravonligini ta’minlaydi. Maqolada ularning turlari, funksiyalari va ta’limdagi amaliy qo‘llanilishi misollar asosida yoritilgan.