KURD MILLATI - Jo‘rayev Baxromxo‘ja Akbarali o‘g‘li; Askarov M.M. (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Kurd millatining kelib chiqishi tarixi, madaniyati va tili va hozirgi kundagi taxminiy soni va asosan istiqomat qiluvchi hududlari yoritilgan.