TA’LIM SOHASIDA TADBIRKORLIK FAOLIYATINI RAQAMLASHTIRISHNING AFZALLIKLARI - Erminjonov Shahzodbek (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda ta’lim sohasida tadbirkorlik faoliyatini raqamlashtirish jarayonlari, ularning iqtisodiy, tashkiliy va ijtimoiy jihatdan afzalliklari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar ta’lim tadbirkorligi uchun yangi imkoniyatlar yaratmoqda: ular xizmatlarni avtomatlashtirish, masofaviy o‘qitish, elektron to‘lov tizimlarini joriy etish hamda ta’lim boshqaruvini soddalashtirish orqali samaradorlikni oshiradi. Shuningdek, tezisda O‘zbekistonda raqamli ta’lim ekotizimining shakllanishi, xususiy ta’lim subyektlarining raqamli transformatsiyadagi roli hamda xorijiy tajribalar tahlil etiladi.