STEAM DARSLARI ORQALI BOSHLANGʻICH SINF O‘QUVCHILARINING OBRAZLI TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISH - Nurmatova Moxinur Erkinjon qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich sinf darslariga zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan biri bo‘lgan STEAM texnologiyasini olib kirish orqali o‘quvchilarning obrazli tafakkurini fanlar integratsiyasi orqali shakllantirish yoritib berilgan