ANTIK DAVR SHAHARLARINING MANBALARDA AKS ETISHI - Qadirova Gulhayo (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Qadimgi Xorazm vohasi antik davr shaharlarining o’rganilishi to’g’risida so’z yuritiladi.