O’ZBEK TILIDA "TARBIYA", "HALOLLIK", "MA’NAVIYAT" BIRLIKLARINING MA’NOVIY XUSUSIYATLARI - Maxmudova Malika Djamoliddin qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolamiz orqali o‘zbek tilidagi axloqqa oid bo‘lgan “tarbiya”, “halollik”, “ma’naviyat” singari ijobiy birliklarning ma’nolari, ularning jamiyatda qay darajada muhimligi va o‘rni, shuningdek, ularning umumiy xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.