ABU NASR FOROBIYNING MUSIQA ILMIGA OID FIKRLARI - Arislonova Ra’no (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada alloma Abu Nasr Forobiyning musiqa ilmiga oid qarashlari,fikrlari ,g’oyalari hamda bu qarashlarning hozirgi kundagi ahamiyati haqida ma’lumotlar bayon etilgan.