JADIDLARNING MUSIQA PEDAGOGIKASIGA QO’SHGAN HISSASI - Qodirov Farruxbek Mahamadjonovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jadidlarning musiqa pedagogikasiga qo’shgan hissasi haqida ma’lumot berilgan. Jadidlar maktablari haqida fikrlari yuritilgan va mutafakkir olimlarning ilmiy izlanishlari haqida fikrlar yoritilgan.