YOSHLAR MAʼNAVIY TARBIYASIDA TIZIMLI YONDASHUV TEXNOLOGIYASINING OLIY TAʼLIM TALABALARI TARBIYASIDAGI OʻRNI - Qulmurodova S.S. (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’sib kelayotgan yosh avlodda yuksak manaviyati keng dunyo qarashini tafakkurni shakillantirish, atrof muhitga ogohlik va sergaklik ruhida tarbiyalash davr talabiga aylanib borayotganligi haqida so’z boradi.