KORRUPSIYAGA QARSHI KURASH BO‘YICHA SINOV TADQIQOTLAR - Mirkomilova Nigoraxon (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada korrupsiyaga qarshi kurashishning zamonaviy mexanizmlari, sinov tadqiqotlarining mazmuni va ularning ijtimoiy samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekiston Respublikasida olib borilayotgan tajriba loyihalari, xalqaro amaliyot hamda korrupsiyani kamaytirish yo‘lidagi ilmiy yondashuvlar haqida ma’lumotlar keltiriladi. Tadqiqot natijalari asosida halollik, ochiqlik va raqamlashtirish tamoyillariga asoslangan takliflar ishlab chiqilgan.