MADANIYAT VA SAN’AT TA’LIM TASHKILOTLARIDA O‘QITISHNING ZAMONAVIY METODLARI: YUTUQLAR VA MUAMMOLAR - Mirkomilova Nigoraxon (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola madaniyat va san’at ta’limidagi zamonaviy pedagogik yondashuvlar (interfaol metodlar, loyihaviy o‘qitish, integratsion ta’lim, AKT qo‘llanilishi), ularning samaradorligi, madaniyat va san’at sohasida kamchiliklar va raqamli texnologiyalarning qo‘llanilishi orqali erishilgan yutuqlar, mavjud muammolar va muqobil yechimlarga haqida fikr yuritiladi.