БУЛУТЛИ ДАЛИЛЛАРНИНГ ЯХЛИТЛИГИНИ КАФОЛАТЛАШ МЕХАНИЗМИ СИФАТИДА БЛОКЧЕЙН ТЕХНОЛОГИЯСИДАН ФОЙДАЛАНИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Эсанов Жахонгир Мамадалиевич (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Булутли хотира кенгайиши “Далиллар занжири”нинг самарасизлигини келтириб чиқарди. Тезис булутли далилларнинг бузилмаслигини таъминлашда Блокчейннинг ҳуқуқий-криминалистик имкониятларини таҳлил қилади.