RAQAMLI IQTISODIYOTNING MILLIY IQTISODIY RIVOJLANISHDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Shamsiddin Xazratqulov Rustamovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda raqamli iqtisodiyotning mamlakat iqtisodiy tizimidagi o‘rni, uning milliy rivojlanish jarayonlariga ta’siri hamda raqamlashtirishning asosiy yo‘nalishlari yoritiladi. Shuningdek, raqamli iqtisodiyotning rivojlanish jarayonidagi muammolar hamda raqamli iqtisodiyotni shakllantirishda innovatsiya, texnologiya va inson kapitalining ahamiyati tahlil qilinadi.