BOKSCHILARNING TEZLIK-KUCHLILIK MASHG‘ULOT YUKLAMALARINI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Omonov Sarvarbek Azamat o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аnnоtаtsiyа: Ushbu tezisda bokschilarning mashg‘ulot jarayonida qo‘llaniladigan turli kattalikdagi yuklamalalar ta’sirida tezlik-kuch sifatini rivojlantirish jarayonlari aks ettirilgan va qiyosiy tahlil olib borilgan.