ILK O‘RTA ASRLARDA XORAZMNING IQTISODIY MUNOSABATLAR TARIXI - Ro‘zmetova Guli Davronbek qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola Xorazmning ilk o‘rta asrlardagi iqtisodiyoti masalalarini qamrab olgan.