AMIR MUZAFFAR: TARIX VA TAHLIL - Abduvohidova Ruxshona Doniyorbek qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Buxoro amirligida hukmronlik qilgan mang’itlar sulolasining sakkizinchi vakili amir Muzaffarning shaxsiyati, hukmronligi davrida amirlikning siyosiy-ijtimoiy axvoli haqida ma’lumotlar berilgan.