GULJAMOL ASQAROVA SHE’RLARINING BADIIY TALQINI - Maqsudova Odina Mutalipxon qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Guljamol Asqarova she’rlarining badiiy talqini,she’rlarining ruhi va ohangini, mazmuni va yo’nalishini, avj pardasini, maqsad, g’oya va ideallarini umuminsoniy fikr va tuyg’ulari haqida ma’lumotlar berilgan.