FUTURE FORECAST VALUES FOR INCREASING WOMEN’S ENTREPRENEURIAL ACTIVITY AND ENSURING WOMEN’S EMPLOYMENT IN THE REPUBLIC OF UZBEKISTAN - Qazaxbaev Erkinbay Sarsen o‘g‘li; Sauxanov Janibek Kazievich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ayollar bandligini ta’minlashning istiqboldagi prognoz qiymatlarini ishlab chiqish va Qoraqalpog‘iston Respublikasida ayollar egalik qilayotgan kichik biznes subyektlari sonini prognoz qiymatlarini hisoblash uchun ishlab chiqilgan model natijlarini ochib berilgan.