ALLERGIK KASALLIKLAR: SABABLARI, BELGILARI VA DAVOLASH USULLARI - Nishonov Javohir Jahongir o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Allergik kasalliklar dunyo bo‘ylab millionlab insonlarga ta’sir qiluvchi muammolardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada allergiyaning kelib chiqish sabablari, asosiy turlari, klinik belgilari va zamonaviy davolash usullari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Shuningdek, allergiyaning oldini olish bo‘yicha tavsiyalar ham yoritiladi.