ALEKSANDR FAYNBERG: MUHABBAT – YURAK IZTIROBLARINING POETIK IFODASI - Shukurova Sevinch Bahodir qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
mazkur maqolada Aleksandr Faynbergning “Muhabbat” she’ri lirik badiiy uslubda tahlil qilinadi. She’r inson qalbining eng nozik kechinmalarini – muhabbat, hijron va umidsizlikni aks ettiradi. Shoir tabiat tasvirlari va ramziy obrazlar orqali insoniy tuyg‘ularning murakkabligini poetik jihatdan ochib beradi.