BOSHLANGʻICH SINF ONA TILI DARSLARIDA OʻQUVCHILARGA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA INTEGRATSIYALASHGAN TAʼLIM BERISH USULLARI - Sharipova Sevara Erkin qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada integratsiyaning afzalliklari, bugungi kunda integratsion darslarning tashkil etilishi va uning ahamiyati , ona tili darslarini integratsiya orqali tashkillashtirish hamda darslarda innavatsion texnalogiyalardan foydalanishning dolzarbligi yoritib berilgan.