BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI JISMONIY HAMDA AQLIY RIVOJLANTIRISHDAGI YONDASHUVLAR - O‘.F. Taniqulova (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarini rivojlantirishdagi ahamiyat, jismoniy va aqliy rivojlanishning ahamiyati, integratsiyalangan yondashuv: jismoniy faoliyat va mantiqiy mashqlarni birlashtirish kabi masalalar yoritilgan.