ЭЛEКТРОН ТИЖОРАТ: АСОСИЙ ТУШУНЧАЛАР, КЛАССИФИКАЦИЯСИ ВА МОҲИЯТИ - Ибрагимов Рустам Назирбой ўғли (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ушбу тезисда “электрон тижорат” тушунчасига таъриф берилган, савдода ушбу йўналишдан фойдаланишнинг афзалликлари кўриб чиқилган, бизнес ва истеъмолчилар ўртасидаги ўзаро муносабатлари таҳлил қилинган, электрон тижорат йўналишларининг классификацияси келтирилган.