KINOYA HODISASINING TASNIFLANISHIDA ILMIY QARASHLAR TAHLILI - Turdimatova Madinaxon Ravshanbek qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Kinoyaning tasniflash masalasi ham diqqatga sazovor masalalardan bo‘lib, turli munozaralarni vujudga keltiradi. Kinoyani tilshunoslik fani jihatidan o‘rganar ekanmiz, tasnif masalari nafaqat tilshunoslik doirasidan, balki boshqa fanlar doirasida o‘rganiladigan masalalarni ham qamrab olgan.