TA’LIM SOHASIDA INNOVATSION MENEJMENTNING SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - F.B.Egamberdiyev (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim tizimida innovatsion menejmentning ahamiyati, uni rivojlantirish usullari va samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan. Innovatsion boshqaruv orqali ta’lim sifatini oshirish, zamonaviy texnologiyalarni joriy qilish va ilg‘or tajribalarni qo‘llash bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.