JODKOR O‘QITUVCHI JAXBOROT TEXNOLOGIYALARINI O‗QITISHNING ZAMONAVIY - Bebitova Marjona; Abdusayidova Fotima; Egamberdiyeva Ma'suda (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqola ta‘lim tizimida axborot texnologiyalarini o‗qitishning zamonaviy metodlaridan foydalanishga bag‗ishlangan. Axborot texnologiyalari fanini o‗qitishda zamonaviy ta‘lim texnologiyalaridan foydalanish misollari ko‗rib chiqiladi. Hamda o’qituvchilar malakasini oshirishga yordam beradigan zamonaviy metodlar ham atroflicha o’rganilgan.