ADDEKTIV XULQNING OLDINI OLISHDA PSIXOLOGIK TRENINGLARNING SAMARADORLIGI VA INNOVATSION USULLAR - Hamroyeva Dilfuza Rahmatullayevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada,addiktiv xulqlar, ya’ni giyohvandlik, alkogolizm, internetga bo‘lgan qaramlik kabi masalalarning jamiyatda keltirib chiqaradigan ijtimoiy va psixologik muammolari o’rganilgan. Shuningdek maqolada, addektiv xulqni oldini olishga qaratilgan psixologik treninglarning samaradorligi, treningning shaxsga mosligi, uzluksizligi va motivatsiya darajasi kabilar ilmiy tahlil qilingan.