TIBBIYOT HAMSHIRALARIDA O’Z- O’ZINI ANGLASH VA UNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Odinаyеv Tolibjon Toyirovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada tibbiyot hamshiralarida professional o’zini anglash va uning psixologik ahamiyati tahlil qilinadi. Hamshiralar o’z kasbida yuz berayotgan o’zgarishlarga moslashish jarayonida o’zini anglashning muhim roli bor. Professional o’zini anglash, hamshiraning kasbiy identifikatsiyasini shakllantiradi, uning ishga bo’lgan munosabatini va psixologik farovonligini belgilaydi. Maqolada, professional o’zini anglashning psixologik komponentlari, uning kasbiy rivojlanishdagi o’rni va hamshiralar o’zining kasbiy rolini qanday anglashlari muhokama qilinadi.