ELEKTRON-O`QUV MAJMUALARNINING TA’LIM TIZIMIDAGI O’RNI - Jo`rayeva Ma’mura Yunusovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
O’quv jarayonini yangidan isloh qilish, yangi inforrnatsion texnologiyalarga asoslangan o’qitish usullarini ishlab chiqish, ularni keng joriy qilish bugungi kun ta’lim tizimining talabidir.