QIYOSIY PEDAGOGIKA FANIDAN O’ZLASHTIRILGAN BILIMLAR ASOSIDA DARSLIKLARNI TAKOMILLASHTIRISH BO’YICHA XORIJIY TAJRIBA TAHLILI - Mirzaxmatov Asadbek Yakubjon o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqolada qiyosiy pedagogika fanidan o’zlashtirilgan bilimlar asosida darsliklarni takomillashtirish bo’yicha xorijiy tajriba tahlili hususida ayrim fikr mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, zamonaviy darsliklarga qo’yiladigan didkatik talablar, ularning mazmuni, rasmiylashtirish qonun qoidlari hususida mulohazalar ham yuritilgan.