NOANIQLIK VA RISK SHAROITIDA MOLIYAVIY MENEJMENT SAMARADORLIGINI BAHOLASH. - Esanov Nurbek Oybek o'g'li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada noaniqlik va risk sharoitida moliyaviy menejment samaradorligini baholash masalalari chuqur tahlil qilinadi. Moliyaviy menejmentda noaniqlik va risk omillarining ta’sirini aniqlash, ularning moliyaviy qaror qabul qilish jarayonidagi rolini tushunish va samaradorlikni oshirishga yo‘naltirilgan usullarni aniqlashga qaratilgan. Maqola davomida nazariy adabiyotlar tahlil qilinadi, amaliy metodlar qo‘llaniladi va natijalar asosida ilmiy-amaliy tavsiyalar ishlab chiqiladi.